close
تبلیغات در اینترنت

طرز درست کردن هویچ پلو با مرغ

آخرین ارسال های انجمن

عنوان پاسخ بازدید توسط
ترازوی دیجیتال 0 1 mohammadhajilu
آیفون تصویری 0 1 mohammadhajilu
لیبل پرینتر دستی 0 1 mohammadhajilu
لاستیک 0 1 mohammadhajilu
دستگاه بارکد خوان 0 1 mohammadhajilu
دوربین مدار بسته 0 1 mohammadhajilu
گاو صندوق 0 1 mohammadhajilu
مبل ماساژور 0 1 mohammadhajilu
توپ پیلاتس و دمبل 0 1 mohammadhajilu
تردمیل 0 1 mohammadhajilu

آموزش تهیه هویچ پلو با مرغ

آموزش تهیه هویچ پلو با مرغ



در این پست از وبسایت طنزستان , قصد داریم آموزش غذای خوشمزه , هویچ پلو با مرغ را آموزش بدهیم .


آن هایی که قصد درست کردن این غذا را دارند با ما همراه باشند . 




آموزش کامل در ادامه مطلب .





مواد لازم:


  • برنج  یك كیلو
  • مرغ یك عدد
  • زعفران سائیده یك قاشق چای خوری
  • پیاز یك عدد متوسط
  • آبلیمو یك دوم استكان
  • روغن 150 گرم
  • خلال بادام در صورت تمایل  یك دوم فنجان برای تزئین
  • نمك به مقدار لازم





طرز تهیه:


برنج را قبلاً شسته و با نمك بگذارید خیس بخورد . مرغ را به چند قطعه تقسیم كرده و با آبلیمو و یك لیوان آب و یك دوم زعفران ( آب كرده ) و كمی نمك و پیاز خرد شده بپزید . به اندازه یك فنجان آب مرغ در قابلمه نگه دارید .


هویج را شسته ، پوست آنها را گرفته و به صورت خلال های باریك 2 سانتی متری خرد كنید . هیچوقت هویج را نتراشید ، چون سطح هویج سیاه می شود و نیز همیشه هویج را طوری خلال كنید كه در موقع سرخ كردن خرد و تكه تكه نشود . روغن را در ماهیتابه ریخته و هویج های خلال شده را طوری سرخ كنید كه رنگ آنها تغییر نكند .


سپس برنج را پخته و آبكش كنید . در قابلمه كمی روغن بریزید و برنج و هویج های سرخ شده را در قابلمه ریخته و بقیه زعفران آب كرده را روی برنج بدهید و بگذارید برنج با شعله ملایم دم بكشد .


در صورتی كه می خواهید از خلال بادام استفاده كنید خلال ها را شسته ، آنها را یك طرف برنج بریزید تا خلال ها نرم شوند . پس از دم كشیدن برنج آن را در دیس كشیده و روی برنج را با گوشت های تكه تكه شده مرغ و خلال بادام تزئین كنید .


آب مرغ را هم روی برنج بریزید .روش دیگر این است كه می توانید برنج را جداگانه دم كنید و پس از دم كشیدن آن ، با هویج های سرخ شده روی برنج را تزئین كنید . بعضی افراد هویج پلو را با گوشت چرخ كرده درست می كنند كه بستگی به میل و علاقه ی شما دارد .




نكات تغذیه ای :


هویج یكی از سبزیجاتی است كه دارای مواد آنتی اكسیدانی است . آنتی اكسیدان ها در پیشگیری از بیماری ها از جمله انواع سرطان مؤثرند .


هویج پخته شده ، آنتی اكسیدان های بیشتری از هویج خام دارد . با پختن هویج به همراه مقدار كمی روغن میزان آنتی اكسیدان های موجود در آن بنامهای بتاكاروتن و اسید فنولیك افزایش می یابد .


در حین فرآیند پخت دیواره سلولهای گیاهی بافت هویج شكسته شده در نتیجه جذب آنتی اكسید موجود و سایر مواد شیمیایی مفید آن افزایش می یابد .


در طبیعت موادی به نام پیش سازهای ویتامین A وجود دارد كه بتا كاروتن از آن جمله است . بتا كاروتن تركیبی است كه در بدن شكسته شده و به ویتامین A تبدیل می شود .


این تركیب نارنجی رنگ به وفور در هویج موجود است به همین دلیل است كه خوردن هویج را برای بهبود دید چشم توصیه می كنند .




منبع : طنزستان



موضوع : جوک و سرگرمی و مطالب جالب , آموزش ,

مطالب مرتبط

  • 5 جوک متفرقه جدید ( 1 )
  • 5 مورد داشتیم جدید ( 3 )
  • سرعت نور چقدر است ؟
  • وجود نمک زیاد در ساندویچ
  • نام اصیل خواننده های معروف
  • [نظرات]

    شما نیز نظری برای این مطلب ارسال کنید:
    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی

    آخرین مطالب ارسالی

  • 5 جوک متفرقه جدید ( 1 )
  • 5 مورد داشتیم جدید ( 3 )
  • سال گذشته یک هزار و 590 ولادت در آستارا ثبت شده است
  • سرعت نور چقدر است ؟
  • 10 حدیث منتخب از امام هادی ( ع )
  • داستان زیبا و خواندنی ( هزارپا )
  • 5 اس ام اس زیبا جدید ( 3 )
  • هراس آمریکا در حمله به ایران از چیست؟
  • تصاویری جادویی از ابرهای عدسگون + توضیحات
  • 5 اس ام اس سرکاری جدید ( 3 )
  • ابوبکر البغدادی به عناصر داعش دستور فرار داد
  • تولید دستگاه تست کیسه‌های پتروشیمی از واردات این دستگاه 100 میلیونی جلوگیری کرد
  • وجود نمک زیاد در ساندویچ
  • 5 مدل جدید مانتو مخصوص بهار ( 1 )
  • نام اصیل خواننده های معروف