close
تبلیغات در اینترنت

طرز تهیه خورش کنگر + آموزش

آخرین ارسال های انجمن

عنوان پاسخ بازدید توسط
تصاویر زیبا از ساحل پوکت 0 3 sitecup
هاست کد ارائه دهنده هاست عالی 0 3 sitecup
طراحی وب سایت آنلاین 0 4 sahar_tym
رستوران های معروف بانکوک 0 7 sitecup
مزایای هاست لینوکس با پنل سی پنل cpanel 0 6 sitecup
بزرگترین شرکت باربری در تهران 0 5 roozferight
اهمیت ساخت و طراحی اپلیکیشن 0 5 sitecode
انتخاب بهترین کلمات کلیدی برای سئو سایت 0 5 sahar_tym
مؤلفه های هاست عالی در طراحی سایت 0 6 sitecup
کشتی تفریحی در تور بانکوک تایلند 0 6 sitecup

طرز تهیه خورش کنگر + آموزش کامل

طرز تهیه خورش کنگر + آموزش کامل



در این پست از سایت طنزستان به آموزش تهیه خورش کنگر میپردازیم 




برای مشاهده متن و اموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید .





طبخ خورش کنگر به دو روش ممکن است، هم با رب و هم با نعناع و جعفری مانند خورش کرفس طبخ می کنند. در این بخش نحوه طبخ خورش کنگر با رب را تقدیم می کنیم. در ضمن شما می توانید با گوشت گوسفند هم آن را طبخ کنید که در این صورت ابتدا گوشت را بپزید و بعد کنگر را اضافه کنید.




  • مواد لازم: 
    •     کنگر : ۱ کیلوگرم
    •     مرغ : ۴ تکه
    •     پیاز : ۱ عدد
    •     رب گوجه : ۱ قاشق سوپ خوری
    •     روغن : ۶ قاشق سوپ خوری
    •     آب : ۲ لیوان
    •     آب غوره : ۲ قاشق سوپ خوری
    •     نمک، فلفل : به میزان لازم
    •     زرد چوبه : به میزان لازم





طرز تهیه: 

   1 - ابتدا کنگر را با دقت پاک کنید و تیغ های آن را جدا کنید و مغز آن را کنار بگذارید. دقت کنید تیغ در دستتان نرود.

    2-سپس کنگر را با آب بشویید ( ماده ضدعفونی کننده نمی خواهد )

    3- پیاز را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید. سپس کنگر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. سپس در قابلمه را بگذارید تا کمی بپزد.

    4- مرغ را شسته و به تکه های دلخواه برش دهید. در کمی روغن تفت داده به کنگر اضافه کنید. نمک و فلفل و زرچوبه را هم بریزید.

   5- رب را با کمی آب و نمک و آبغوره رقیق کنید و به مواد اضافه کنید. اجازه دهید خورش جا بیفتد.

    6-خورش را با برنج سرو کنید. نوش جان!




سلامتی خورش کنگر :

بهار فصل کنگر است و در واقع یکی از نوبرانه های بهار است. کنگر گیاهی است خودرو که خاصیت آنتی اکسیدانی قابل قبولی دارد و برای کاهش کلسترول مناسب است

اشتها آور است و به هضم غذا کمک می کند. برای نارسایی کبد هم مؤثر است ؛ البته کسانی که سنگ کیسه صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند چون محرک انقباض کیسه صفراست .کنگر گرم و خشک است برای همین با ماست آن را می خورند! 

در هنگام پاک کردن کنگر دقت کنید چون دارای تیغ های ریز است . باید با دقت تیغ ها را جدا و مغز آن را استفاده کنید.

خواص کنگر:

کنگر گرم و خشک می باشد.



منبع : طنزستان

موضوع : جوک و سرگرمی و مطالب جالب , آموزش ,

مطالب مرتبط

  • 5 جوک متفرقه جدید ( 1 )
  • 5 مورد داشتیم جدید ( 3 )
  • سرعت نور چقدر است ؟
  • وجود نمک زیاد در ساندویچ
  • نام اصیل خواننده های معروف
  • [نظرات]

    شما نیز نظری برای این مطلب ارسال کنید:
    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی

    آخرین مطالب ارسالی

  • 5 جوک متفرقه جدید ( 1 )
  • 5 مورد داشتیم جدید ( 3 )
  • سال گذشته یک هزار و 590 ولادت در آستارا ثبت شده است
  • سرعت نور چقدر است ؟
  • 10 حدیث منتخب از امام هادی ( ع )
  • داستان زیبا و خواندنی ( هزارپا )
  • 5 اس ام اس زیبا جدید ( 3 )
  • هراس آمریکا در حمله به ایران از چیست؟
  • تصاویری جادویی از ابرهای عدسگون + توضیحات
  • 5 اس ام اس سرکاری جدید ( 3 )
  • ابوبکر البغدادی به عناصر داعش دستور فرار داد
  • تولید دستگاه تست کیسه‌های پتروشیمی از واردات این دستگاه 100 میلیونی جلوگیری کرد
  • وجود نمک زیاد در ساندویچ
  • 5 مدل جدید مانتو مخصوص بهار ( 1 )
  • نام اصیل خواننده های معروف