close
چت روم

طرز تهیه خورش کنگر + آموزش

آخرین ارسال های انجمن

عنوان پاسخ بازدید توسط
دسته بندی کوادکوپتر ها 0 3 woody
۱۳ پیش بینی تغییرات بازاریابی شبکه های اجتماعی در سال ۲۰۱۸ 0 4 nws
استراژی سئو در دیجیتال مارکتینگ 1 15 ratin
پارک آبی دلفین استانبول + تصاویر 0 7 amirali96
افزایش محبوبیت مینیمالیسم در طراحی وب 0 11 magbot
مرکز خرید 212 استانبول + تصاویر 0 13 amirali96
دکوراسیون چوبی پله 0 13 talar
بهترین روشهای افزایش بازدید وبسایت چیست؟ 0 14 nws
هدف از چاپ کارت ویزیت چیست؟ 0 16 rotary
روند جدید طراحی خبرنامه جالب 0 15 magbot

طرز تهیه خورش کنگر + آموزش کامل

طرز تهیه خورش کنگر + آموزش کامل



در این پست از سایت طنزستان به آموزش تهیه خورش کنگر میپردازیم 




برای مشاهده متن و اموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید .





طبخ خورش کنگر به دو روش ممکن است، هم با رب و هم با نعناع و جعفری مانند خورش کرفس طبخ می کنند. در این بخش نحوه طبخ خورش کنگر با رب را تقدیم می کنیم. در ضمن شما می توانید با گوشت گوسفند هم آن را طبخ کنید که در این صورت ابتدا گوشت را بپزید و بعد کنگر را اضافه کنید.




  • مواد لازم: 
    •     کنگر : ۱ کیلوگرم
    •     مرغ : ۴ تکه
    •     پیاز : ۱ عدد
    •     رب گوجه : ۱ قاشق سوپ خوری
    •     روغن : ۶ قاشق سوپ خوری
    •     آب : ۲ لیوان
    •     آب غوره : ۲ قاشق سوپ خوری
    •     نمک، فلفل : به میزان لازم
    •     زرد چوبه : به میزان لازم





طرز تهیه: 

   1 - ابتدا کنگر را با دقت پاک کنید و تیغ های آن را جدا کنید و مغز آن را کنار بگذارید. دقت کنید تیغ در دستتان نرود.

    2-سپس کنگر را با آب بشویید ( ماده ضدعفونی کننده نمی خواهد )

    3- پیاز را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید. سپس کنگر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. سپس در قابلمه را بگذارید تا کمی بپزد.

    4- مرغ را شسته و به تکه های دلخواه برش دهید. در کمی روغن تفت داده به کنگر اضافه کنید. نمک و فلفل و زرچوبه را هم بریزید.

   5- رب را با کمی آب و نمک و آبغوره رقیق کنید و به مواد اضافه کنید. اجازه دهید خورش جا بیفتد.

    6-خورش را با برنج سرو کنید. نوش جان!




سلامتی خورش کنگر :

بهار فصل کنگر است و در واقع یکی از نوبرانه های بهار است. کنگر گیاهی است خودرو که خاصیت آنتی اکسیدانی قابل قبولی دارد و برای کاهش کلسترول مناسب است

اشتها آور است و به هضم غذا کمک می کند. برای نارسایی کبد هم مؤثر است ؛ البته کسانی که سنگ کیسه صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند چون محرک انقباض کیسه صفراست .کنگر گرم و خشک است برای همین با ماست آن را می خورند! 

در هنگام پاک کردن کنگر دقت کنید چون دارای تیغ های ریز است . باید با دقت تیغ ها را جدا و مغز آن را استفاده کنید.

خواص کنگر:

کنگر گرم و خشک می باشد.



منبع : طنزستان

موضوع : جوک و سرگرمی و مطالب جالب , آموزش ,

مطالب مرتبط

  • مراحل تولید کاغذ + توضیحات کامل
  • ساندویچ پانل سقفی
  • آموزش مقدماتی اتصال اینترنت و بهبود سرعت آن + توضیحات کامل
  • دریاچه ای عجیب که در دل کویر پدید آمده! + تصاویر
  • بیوگرافی احسان علیخانی + معرفی کامل
  • [نظرات]

    شما نیز نظری برای این مطلب ارسال کنید:
    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی

    آخرین مطالب ارسالی

  • روش دیجیتال چاپ بنر
  • مراحل تولید کاغذ + توضیحات کامل
  • ساندویچ پانل سقفی
  • 5 عکس جدید برزو ارجمند ( مجموعه اول )
  • آموزش مقدماتی اتصال اینترنت و بهبود سرعت آن + توضیحات کامل
  • دریاچه ای عجیب که در دل کویر پدید آمده! + تصاویر
  • موبایلی که ۵۰ روز شارژ نگه می‌دارد + توضیحات کامل
  • تصاویر دهکده چوبی نیشابور + معرفی
  • بیوگرافی احسان علیخانی + معرفی کامل
  • داستان عاشقانه ( عشق چیست ؟ )
  • درمان سرماخوردگی در یک روز + توضیحات کامل
  • 5 اس ام اس فلسفی جدید ( مجموعه دوم )
  • سردار آزمون در کنار یورگن کلوپ + عکس
  • 5 عکس جدید ترانه علیدوستی ( مجموعه اول )
  • نحوه براق کردن سینک ظرف شویی